fbpx

Tips & tricks

In deze rubriek ontvang je tips en tricks op het gebied van verven en/of texen. De specialisten van Ton van Veghel geven je onder andere handige tips/tricks en zorgen ervoor dat jij niks vergeet als je van start gaat. Geen zin om zelf aan de slag te gaan? De professionals van Ton van Veghel helpen je graag verder op weg.

Handige tips en tricks over het aanbrengen van verf

Ben jij benieuwd naar handige tips en tricks voor het aanbrengen van Verf? Bekijk onze 6 tips en ga voor het beste resultaat!

Bang om iets vergeten mee te nemen bij het kopen van verf?

Speciaal voor jou hebben we een handige lijst met benodigdheden samengesteld voor het schilderen en/of texen van jou huis.

Tips en tricks voor het texen

Ga jij binnenkort aan de slag met het texen? Met deze 8 handige tips ga jij voorbereid aan de slag! Wist je bijvoorbeeld dat wanneer je gebruik maakt van DMV kleuren je huis optisch groter of kleiner kan laten lijken.

Contact

Middelweg 30
5253 CA Nieuwkuijk

Tel: 073 511 3781
Email: info@tonvanveghel.nl

Openingstijden

Ma:09:00 – 18:00
Di:09:00 – 18:00
Wo:09:00 – 18:00
Do:09:00 – 18:00
Vr:09:00 – 18:00
Za:09:00 – 16:00
Zo:Gesloten

Volg ons op

© Copyright - Ton van Veghel

Wij stoppen ermee...

Na een lange periode van twijfel hebben wij moeten besluiten vanaf september de deuren van de winkel te sluiten. Door de afwisselende drukte en de snijdende online concurrentie is het voor ons niet rendabel een vaste kracht de winkel te laten runnen.

Wij gaan vanaf september dus al onze aandacht richten op de schilderwerken. Dus heeft u nog een klus die onder handen genomen moet worden, bel ons dan gerust!

Tot september hebben wij 30% korting op al onze verf en muurverven m.u.v. de merken Sigma en Azet.