fbpx

Goodbye summer, hello autumn

De Oktober maand gaat bijna in en dat betekend Herfst! Deze maand staat niet alleen in het teken van herfst maar ook in het teken van interieur en ontwerp. Wist jij dat Oktober de woonmaand van het jaar is in Nederland? Voor het thema van deze maand maken we dan ook een combinatie van herfst en wonen.

Herfst in je interieur

De herfst is een moment waarop we verlangen naar warmte en gezelligheid. Het interieur speelt hier een belangrijke rol in. Haardje aan, gezellig samen spelletjes doen of de kaarsen aansteken. Mocht dit niet genoeg zijn heb ik hieronder nog een aantal tips waarmee je je huis herfst klaar kunt maken.

TIP 1: Schilder een wand in een donkere herfsttint. Zo krijg je meteen een boel warmte in je interieur. Een donkere tint zorgt daarnaast voor een knusser en daarmee behaaglijker gevoel dus dat maakt het herfstgevoel compleet.

Toch niet zo van de donkere tinten? Je kunt ook met een fris licht interieur de herfst in huis brengen door te kiezen voor donkere herfstachtige klein meubelen en accessoires zoals een aardetint vaas met takken uit de natuur of een poster.

TIP 2: Maak een mooi herfststuk en zet deze in een vaas of decoreer een schaal met bladeren, mos, takken en andere mooie dingen die je kunt vinden in de natuur.

Bron: https://ninetyfourdesign.com
Bron: https://www.trendhmdcr.com

TIP 3: Plaids, kussens, vazen en kaarsen in herfsttinten als aankleding in je huis helpen je ook een warm herfst gevoel te creëren. Wissel hierbij vooral ook een keer je accessoires in huis zodat je het gevoel hebt dat je toch weer even een nieuw interieur hebt.

Bron: https://www.kirklands.com
Bron: https://www.lifestyle-news.nl/herfst-interieur-inspiratie/
Bron: https://www.trendhmdcr.com

Halloween

De tijd van Halloween komt er ook weer aan. Ik zie in Nederland dat we steeds vaker deze feestdag vieren. Een leuke nieuwe traditie voor niet alleen kinderen maar ook volwassenen.

TIP 4: Wil jij je huis Halloween klaar maken? Decoreer pompoenen door deze te schilderen in verschillende tinten en plaats ze op meerdere plekken door het huis.

Kom je er niet zelf uit? Laat je dan adviseren door mij en meld je aan voor een advies!

Instagram_Nadieh_Matthijssen

Contact

Middelweg 30
5253 CA Nieuwkuijk

Tel: 073 511 3781
Email: info@tonvanveghel.nl

Openingstijden

Ma:09:00 – 18:00
Di:09:00 – 18:00
Wo:09:00 – 18:00
Do:09:00 – 18:00
Vr:09:00 – 18:00
Za:09:00 – 16:00
Zo:Gesloten

Volg ons op

© Copyright - Ton van Veghel