fbpx

De interieurstyliste

Ik ben Nadieh Mathijssen en met mijn bedrijf Diehzign richt ik me volledig op interieur design en alles wat hierbij komt kijken. Verfspeciaalzaak Ton van Veghel heeft mij gevraagd om leuke, informatieve en vooral inspirerende interieur blogs te schrijven.

Bloggen maar

Alle blogs heb ik zelf bedacht en geschreven. Waar haal ik toch al die inspiratie vandaan?

Via internet, beurzen, bezoek aan mooie panden en het sparren met mensen uit het vakgebied haal ik veel inspiratie. Aan de hand hiervan schrijf ik niet alleen de blogs maar zal ik ook inspirerende foto’s posten op social media.

Mijn blogs zullen gaan over alles wat met interieur te maken heeft, denk hierbij aan kleur, materiaal, stijlen, beurzen en uitgelichte meubels. Houdt de social media en website van Ton van Veghel goed in de gaten want ik post elke maand een nieuwe blog.

Styling Nadieh Mathijssen
Bron: https://www.rebeccadeneau.com

Thema

Om de drie maanden zal ik een blog posten met een nieuw thema. Via opgedane inspiratie zal ik thema’s bedenken die passen bij het jaar en het seizoen. In de blogs zullen onder andere tips staan die je kan gebruiken bij het decoreren van je huis passend in het seizoen van dat moment. Verder zal ik een trendkleur uitkiezen die past bij het thema.

 

Wist je dat? Wist je dat de kleur die ik kies in het thema te koop zal zijn bij Ton van Veghel? Zo kun jij je interieur stijlen naar aanleiding van het thema dat je het meest aanspreekt.

Styling Nadieh Mathijssen

De stijlhoek

Voortaan kun je veel inspiratie verwachten van Schildersbedrijf Ton van Veghel. Kom vanaf eind Oktober langs in de winkel om te kijken naar de stijlhoek die ik gemaakt heb. Om de 3 maanden zal ik een nieuwe stijlhoek creëren in de winkel met een thema dat past bij het seizoen en het jaar.

 

Interieur advies

Naast dat ik me ga richten op het schrijven van blogs kun je ook bij mij terecht voor een passend interieur advies. Zo kan ik je helpen bij het uitzoeken van een stijl die past bij jou en jouw huis. Aan de hand van de lijst die u invult op onze website maak ik een moodboard. Het moodboard wordt de basis van de rest van het advies. Zo kan ik een passend kleur, materiaal en/of meubel advies maken voor de woonkamer, keuken, eetkamer, slaapkamer of eventuele andere ruimtes die je graag wilt transformeren.

TIP: Wist je dat Ton van Veghel ook professionele schilders in dienst heeft? Zo kun je mijn gegeven advies meteen laten uitvoeren door de specialisten.

Contact

Middelweg 30
5253 CA Nieuwkuijk

Tel: 073 511 3781
Email: info@tonvanveghel.nl

Openingstijden

Ma:09:00 – 18:00
Di:09:00 – 18:00
Wo:09:00 – 18:00
Do:09:00 – 18:00
Vr:09:00 – 18:00
Za:09:00 – 16:00
Zo:Gesloten

Volg ons op

© Copyright - Ton van Veghel