fbpx

INSPIRED BY

In deze rubriek inspireert interieurdesigner Nadieh Mathijssen je met interessante blogs over onder andere kleur in de ruimte en seizoen gerelateerde oplossingen. Ben jij al bekend met de kleur van het jaar 2020? Ook daarover lees je hieronder meer!

Een hippe kerst

Over een week is het zover, December! De maand van feesten, samenkomen, gezelligheid en tradities. Heb jij dat ook? Je houdt van kerst en wil graag je huis decoreren maar je hebt een modern interieur waarbij de oude kerstsferen totaal niet passen. Met deze blog help ik je verder met je huis om je moderne huis op een passende manier te decoreren.

Bron: https://www.wonenonline.nl/kersttrends

Bron: https://makeover.nl/interieur-doe-het-zelf

De interieurstyliste

Ik ben Nadieh Mathijssen en met mijn bedrijf Diehzign richt ik me volledig op interieur design en alles wat hierbij komt kijken. Verfspeciaalzaak Ton van Veghel heeft mij gevraagd om leuke, informatieve en vooral inspirerende interieur blogs te schrijven.

Goodbye summer, hello autumn

De Oktober maand gaat bijna in en dat betekent Herfst! Deze maand staat niet alleen in het teken van herfst maar ook in het teken van interieur en ontwerp. Wist jij dat Oktober de woonmaand van het jaar is in Nederland? Voor het thema van deze maand maken we dan ook een combinatie van herfst en wonen.

Bron: https://ninetyfourdesign.com

Kleur van het jaar 2020

Elk jaar brengt Flexa een nieuwe kleur uit. De kleur wordt bedacht door designexperts en architecten naar aanleiding van trend verwachtingen van het komende jaar. In deze blog vertel ik je wat over de kleur en wat ik van deze kleur vind.

Contact

Middelweg 30
5253 CA Nieuwkuijk

Tel: 073 511 3781
Email: info@tonvanveghel.nl

Openingstijden

Ma:09:00 – 18:00
Di:09:00 – 18:00
Wo:09:00 – 18:00
Do:09:00 – 18:00
Vr:09:00 – 18:00
Za:09:00 – 16:00
Zo:Gesloten

Volg ons op

© Copyright - Ton van Veghel