fbpx

Samenwerking Ton van Veghel en Nadieh Mathijssen

Bij Ton van Veghel zijn wij altijd bezig met tips en tricks en inspiratie richting onze klanten.  Wij zetten dan ook graag een professional in. Met trots kondigen wij dan ook de samenwerking aan met Nadieh Mathijssen en zij stelt zich graag aan jullie voor.

Door het oog van…

Ik ben Nadieh Mathijssen en met mijn bedrijf Diehzign richt ik me volledig op interieur design en alles wat hierbij komt kijken. Denk bij dit laatste aan ontwerpen, adviseren, stylen, trendwatching en vormgeven. En ook, zeker niet minder belangrijk, kunt u bij mij terecht voor de projectbegeleiding vanaf idee tot het volledig compleet opleveren van uw nieuwe interieur.

In oktober 2016 ben ik afgestudeerd aan de Jan Des Bouvrie academie (HBO)te Deventer met als specialisatie Interior Design en styling. Aansluitend aan het behalen van mijn diploma ben ik als zelfstandig ontwerper en adviseur gaan werken en heb hierbij inmiddels de nodige ervaring opgedaan. Via Diehzign werk ik voor zowel zakelijke- als particuliere klanten.

Op basis van mijn specialistische kennis en ervaring help ik u graag bij het beantwoorden van dergelijke vragen en het maken van de juiste keuzes. Ik beloof u hierbij veel inspiratie, een strakke resultaatgerichte aanpak en het gebruik van state of the art software om het ontwerp uit te werken en te presenteren.

In mijn werk ben ik flexibel, enthousiast en gedreven! Uw opdracht is pas afgerond als u tevreden bent met het resultaat van de opdracht. Het inrichten of opnieuw stylen van een werk- of woonomgeving is voor velen een complex vraagstuk. Herkent u bijvoorbeeld de volgende vragen:

  • Ik heb een kleine ruimte, hoe kan ik hier zo optimaal mogelijk gebruik van maken?
  • Past mijn lievelingsmeubel nog in het nieuwe interieur?
  • Welke kleur- en materiaal combinaties passen bij elkaar?
  • Met welke kosten moet ik rekening houden in het realiseren van mijn nieuwe interieur?
  • Hoe kom ik aan de juiste gespecialiseerde vakmensen?

Ik help u graag bij het beantwoorden van al uw interieurvragen

Maak kans op een GRATIS kleuradvies op maat!

Wil jij kans maken op een gratis kleuradvies op maat? Onze interieur designer Nadieh Mathijssen van Diehzign geeft jouw ruimte weer kleur! Welke ruimte kan bij jou in huis wel een opknap beurt gebruiken?

Vul onderstaand je gegevens in.

Door onderstaande gegevens in te vullen maak jij kans op een gratis kleuradvies opmaat! Elke maand wordt er een winnaar bekend gemaakt. Welke stijl past het beste bij jou? Ga je voor stoer, chique of is er een andere stijl die beter bij jou past?

Contact

Middelweg 30
5253 CA Nieuwkuijk

Tel: 073 511 3781
Email: info@tonvanveghel.nl

Openingstijden

Ma:09:00 – 18:00
Di:09:00 – 18:00
Wo:09:00 – 18:00
Do:09:00 – 18:00
Vr:09:00 – 18:00
Za:09:00 – 16:00
Zo:Gesloten

Volg ons op

© Copyright - Ton van Veghel

Wij stoppen ermee...

Na een lange periode van twijfel hebben wij moeten besluiten vanaf september de deuren van de winkel te sluiten. Door de afwisselende drukte en de snijdende online concurrentie is het voor ons niet rendabel een vaste kracht de winkel te laten runnen.

Wij gaan vanaf september dus al onze aandacht richten op de schilderwerken. Dus heeft u nog een klus die onder handen genomen moet worden, bel ons dan gerust!

Tot september hebben wij 30% korting op al onze verf en muurverven m.u.v. de merken Sigma en Azet.