fbpx

Get inspired by

Via deze site delen wij onze passie op het gebied van verven en texen en geven je een extra service. Deze rubriek geeft daarnaast inspiratie op het gebied van nieuwe artikelen en woontrends, kleurinspiratie en tips voor het inrichten en stijlen. Mogen wij je inspireren?

De onderwerpen die aanbod komen zijn: tips en tricks op het gebied van verven en texen, door het oog van Nadieh, inspired by en win een gratis advies op maat.

TIPS EN TRICKS

In deze rubriek ontvang je tips en tricks op het gebied van verven en/of texen. De specialisten van Ton van Veghel geven je advies en zorgen ervoor dat jij niks vergeet als je van start gaat. Geen zin om zelf aan de slag te gaan? De professionals van Ton van Veghel helpen je graag verder op weg.

DOOR HET OOG VAN…

Wil jij kans maken op een gratis kleuradvies op maat? Onze interieurdesigner Nadieh Mathijssen van Diehzign geeft jouw ruimte weer kleur! Welke ruimte kan bij jou in huis wel een opknapbeurt gebruiken?

Styling Nadieh Mathijssen

INSPIRED BY…

In deze rubriek inspireert interieur designer Nadieh Mathijssen je met interessante blogs over onder andere kleur in de ruimte en seizoen gerelateerde oplossingen. Ben jij al bekend met de kleur van het jaar 2020? Ook daarover lees je meer!

Contact

Middelweg 30
5253 CA Nieuwkuijk

Tel: 073 511 3781
Email: info@tonvanveghel.nl

Openingstijden

Ma:09:00 – 18:00
Di:09:00 – 18:00
Wo:09:00 – 18:00
Do:09:00 – 18:00
Vr:09:00 – 18:00
Za:09:00 – 16:00
Zo:Gesloten

Volg ons op

© Copyright - Ton van Veghel

Wij stoppen ermee...

Na een lange periode van twijfel hebben wij moeten besluiten vanaf september de deuren van de winkel te sluiten. Door de afwisselende drukte en de snijdende online concurrentie is het voor ons niet rendabel een vaste kracht de winkel te laten runnen.

Wij gaan vanaf september dus al onze aandacht richten op de schilderwerken. Dus heeft u nog een klus die onder handen genomen moet worden, bel ons dan gerust!

Tot september hebben wij 30% korting op al onze verf en muurverven m.u.v. de merken Sigma en Azet.